sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Tânărul care s-a aruncat sâmbătă de la etajul 4 al unui imobil situat pe strada Mihail Kogalniceanu din Sebeș a decedat

Tânărul care s-a aruncat sâmbătă de la etajul 4 al unui imobil situat pe strada Mihail Kogalniceanu din Sebeș a decedat

Publicat în 24.06.2013 la ora 16:05

Un bărbat de 35 de ani, din Sebeş, s-a aruncat sâmbătă de la etajul IV al blocului în care locuia însă a decedat la scurt timp după ce a fost trimis la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alba Iulia.

tanar-sebes-aruncat-etajSâmbătă, 22 iunie, la ora 19.05, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată prin SNUAU 112, cu privire la faptul că de la etajul 4 al unu bloc situat pe strada Mihail Kogalniceanu din Sebeş, a căzut o persoană. Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că bărbatul, în timp ce se afla la domiciliul său, împreună cu tatăl său, pe fondul consumului de alcool şi a unei depresii de moment din cauza nevoilor materiale şi sănătăţii precare, s-a aruncat de pe balconul apartamentului.

Poliţiştii au mai stabilit că în cursul aceleiaşi zile, bărbatul a mai intenţionat să se arunce de la etaj însă a fost oprit de tatăl său. Echipa de cercetare deplasată la faţa locului l-a identificat pe L.A., de 35 de ani, din municipiul Sebeş, acesta fiind transportat la spitalul din Sebeş cu multiple leziuni, ulterior fiind transferat la spitalul din Alba Iulia unde în scurt timp cu toate eforturile depuse de medici acesta a decedat.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.