Rămâi conectat

Știri din zonă

Tânără de 18 de ani din comuna Pianu rănită într-un accident de circulație petrecut la Alba Iulia

sebesinfo.ro

Publicat

în

Sâmbătă, 30 septembrie 2017, ora 13.50, pe strada Abrudului, din Alba Iulia, la intersecţia cu strada Calea Moţilor, un bărbat de 40 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un tânăr de 18 ani, din comuna Pianu, judeţul Alba, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, o tânără de 18 ani, din comuna Pianu, pasageră în cel de-al doilea autoturism, a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportată la spitalul din Alba Iulia, pentru îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Știri din zonă

Primarul comunei Vințu de Jos, Petru Ioan Barbu, găsit spânzurat într-o anexă a gospodăriei sale

sebesinfo.ro

Publicat

în

La data de 16 aprilie 2024, în jurul orei 17,30, Inspectoratul de Poliție Județean Alba a fost sesizat prin 112, cu privire la faptul că un bărbat de 57 de ani, din Vințu de Jos, a fost găsit, spânzurat, într-o anexă a locuinței sale. Cercetarea la fața locului este în desfășurare.

„Astăzi în jurul orei 17.30, a fost un apel la 112 prin care am fost sesizați. În acest moment, polițiștii din cadrul IPJ ALba desfășoară cercetarea la fața locului”, a declarat presei purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

Potrivit unor surse, acesta nu mai răspundea de aproximativ 5 zile la telefon, cunoscuților și colegilor din partid.

Reamintim că edilul de la Vințu de Jos a avut un dosar penal, dar în camera preliminară Instanța a respins rechizitoriul și, implicit, și probele procurorilor. Edilul a fost trimis în judecată pentru săvârșirea a trei infracțiuni: abuz în serviciu, fals intelectual și uz de fals, fiind invocat un prejudiciu în valoare de 400.000 de lei. Alături de acesta, au fost deferiți instanței un administrator persoană fizică și firma deținută de acesta.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Știri din zonă

Bărbat de 55 de ani din Cut cercetat de polițiștii din Sebeș, după ce a fost depistat conducând băut și a refuzat prelevarea de probe biologice

sebesinfo.ro

Publicat

în

Duminică, 14 aprilie 2024, în jurul orei 23.50, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 55 de ani, din comuna Cut.

Bărbatul a refuzat să se supună testării cu aparatul etilotest precum și prelevării mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

FOTO: ARHIVĂ


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Știri din zonă

Nou loc de joacă, inaugurat la Vingrad

sebesinfo.ro

Publicat

în

Copilașii din satul Vingard, comuna Șpring, se pot bucura acum de un loc de joacă parcă desprins din povești. Locația unde a fost amplasat a avut parte de o schimbare radicală, iar parcul poate face concurență acum chiar și celor de la oraș.

Căsuța de poveste a fost achiziționată de către o firmă din Alba, spațiul a fost amenajat din bugetul local, iar gardul a fost confecționat de doi angajați din primărie. Parcul are acum gazon nou, iar fântâna aflată în paragină a prins viață.

„În satul Vingard copilașii nu au avut un loc de joacă și le-am promis….au avut răbdare iar acum zâmbetele lor îmi încălzesc inima!

Am cerut din nou sprijin, iar firma PEMA ELECTROTEHNIC ne-a achitat căsuța de poveste, mii de mulțumiri din partea noastră și a copiilor, doamnei Moga, pentru sponsorizare, care din prima a fost de acord când am venit cu această propunere.

Din bugetul local a fost amenajat frumos spațiul, gardul a fost confecționat din nou de către colegii mei pricepuți Florin Persy și Ioan Ovidiu Ștef (scutind astfel orice cost la manoperă) și cărora vreau să le mulțumesc.

Fundațiile, fântâna, însămânțarea gazonului, trotuarele și montajul a fost realizat de către Gala Bau Peisagistica.

Lucrurile mici pot deveni mari!”, a scris primarul din Șpring pe Facebook.

Reamintim că în iunie 2023, copiii din Șpring au primit și ei un loc de joacă nou, amenajat din donații și cu ajutorul oamenilor din primăria comunei.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Politică

Știrea ta

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Cele mai citite știri

sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes