sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Tânăr de 28 de ani din Sebeş reținut de polițiști, ca fiind persoana bănuită de comiterea unui furt din locuinţă

Tânăr de 28 de ani din Sebeş reținut de polițiști, ca fiind persoana bănuită de comiterea unui furt din locuinţă

Publicat în 19.01.2018 la ora 11:45

Ieri, 18 ianuarie 2018, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţie Municipiului Sebeş au identificat 3 persoane din Sebeş ca bănuite de comiterea unui furt din locuinţă, faptă sesizată poliţiei la data de 10 ianuarie a.c.

Se pare că, în după amiaza zilei de 10 ianuarie, un tânăr în vârstă de 28 de ani, împreună cu o tânără de 17 ani şi cu un alt tânăr de 21 de ani, ar fi pătruns în locuinţa unui cetăţean din Sebeş, profitând de faptul că uşa de acces în imobil a fost lăsată neasigurată şi ar fi furat mai mulţi acumulatori auto a căror valoare a fost estimată de păgubit la 500 de lei.

Pentru documentarea activităţii infracționale a celor 3, poliţiştii din Sebeş, cu sprijinul poliţiştilor Serviciului Pentru Acţiuni Speciale, au efectuat o percheziţie domiciliară, ocazie cu care au găsit o parte din acumulatorii furaţi precum şi alte bunuri susceptibile a proveni din furt.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul în vârstă de 28 de ani, mai este cercetat în alte două dosare penale pentru fapte de furt din societăţi comerciale.

Faţă de el, poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, urmând ca în cursul zilei de azi, 19 ianuarie, să-l prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

Facebook 

Tânăr de 28 de ani din Sebeş reținut de polițiști, ca fiind persoana bănuită de comiterea unui furt din locuinţă
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.