sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Tânăr de 27 de ani surprins în timp ce încerca să vândă petarde, în piața agroalimentară din Sebeș

Tânăr de 27 de ani surprins în timp ce încerca să vândă petarde, în piața agroalimentară din Sebeș

Publicat în 29.12.2015 la ora 13:03

petarde-confiscatePoliţiştii specializaţi în arme, explozivi, substanţe periculoase, sprijiniţi de poliţiştii de investigaţii criminale şi de cei de siguranţă publică au intensificat acțiunile de combatere a operaţiunilor ilegale cu articole pirotehnice.

Astfel, poliţiştii de investigaţii criminale din Sebeş, cu ocazia unui control în piaţa agroalimentară din municipiu, l-au depistat pe un tânăr de 27 de ani, din Sebeş, în timp ce oferea, spre vânzare, 120 de obiecte pirotehnice, din clasa a 2-a, fără a deţine autorizaţie în acest sens.

Faţă de tânărul în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de „operaţiuni cu articole pirotehnice, efectuate fără drept”.

• Reamintim:

– Orice operaţiune cu articole pirotehnice, efectuată fără drept, constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an.

– Articolele pirotehnice din categoriile F1 şi P1 comercializate către persoanele cu vârsta sub limita prevăzută de lege, respectiv 16 ani, precum şi comercializarea către publicul larg a articolelor pirotehnice destinate a fi utilizate de către pirotehnicieni constituie infracţiuni şi se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la un an”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

FOTO: ARHIVĂ

Tânăr de 27 de ani surprins în timp ce încerca să vândă petarde, în piața agroalimentară din Sebeș
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.