sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Tânăr de 27 de ani din Sebeș reținut de polițiști, după ce a bătut două persoane în urma unor neînţelegeri legate de terenul de păşunat de la „Râpa Roșie”

Tânăr de 27 de ani din Sebeș reținut de polițiști, după ce a bătut două persoane în urma unor neînţelegeri legate de terenul de păşunat de la „Râpa Roșie”

Publicat în 03.04.2017 la ora 13:28

Ieri, 2 aprilie 2017,în jurul orelor 12.00, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată cu privire la faptul că pe păşunea situată în zona „Râpa Roşie”, mai mulţi cetăţeni s-au agresat reciproc. 

Din primele cercetări efectuat de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultata că, între S.V., de 39 de ani, din comuna Săsciori, S.A.I., de 27 de ani din Sebeş şi un minor de 17 ani, din Lancrăm, pe de  o parte şi B.C., de 64 de ani şi B.I., de 25 de ani, pe de altă parte, a izbucnit un conflict spontan, pe fondul unor neînţelegeri legate de terenul de păşunat.

În timpul conflictului, cei 5 s-au agresat reciproc, iar B.C. şi B.I. au suferit leziuni corporale grave şi au fost transportaţi la spitalul din Alba Iulia unde au primit îngrijiri medicale.

Poliţiştii au întocmit dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală, iar faţă de S.A.I. au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, urmând să fie prezent în faţa magistraților, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii acestui eveniment precum şi pentru încadrarea juridică finală a faptei.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 633 ori

Tânăr de 27 de ani din Sebeș reținut de polițiști, după ce a bătut două persoane în urma unor neînţelegeri legate de terenul de păşunat de la „Râpa Roșie”
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.