sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Tânăr de 27 de ani cercetat penal după ce a sustras mai multe bunuri din curtea unei societăți comerciale din Sebeș

Tânăr de 27 de ani cercetat penal după ce a sustras mai multe bunuri din curtea unei societăți comerciale din Sebeș

Publicat în 22.12.2016 la ora 13:11

Poliţiştii din Sebeş l-au identificat cu operativitate pe un bărbat din municipiu care a tăiat gardul împrejmuitor al unei societăţi comerciale şi a sustras peste 1.000 de kilograme de elemente metalice şi izolatori, precum şi mai multe documente, din cabina unui camion parcat.

La data de 21.12.2016, în jurul orelor 11.30, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată de către administratorul unei societăţi comerciale din Sebeş, cu privire la faptul că din curtea societăţii au fost sustrase bunuri.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale, a fost identificată persoane bănuită de comiterea furtului, un tânăr de 27 de ani, din municipiul Sebeş, care se pare că a tăiat gardul împrejmuitor al societăţii şi a încărcat într-o căruţă 1.000 de kilograme de elemente metalice şi conductori, iar din cabina unui camion a sustras mai multe documente.

Prejudiciul a fost recuperat parţial, iar faţă de tânăr a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii sale activităţi infracționale.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Tânăr de 27 de ani cercetat penal după ce a sustras mai multe bunuri din curtea unei societăți comerciale din Sebeș
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.