sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Tânăr de 27 de ani cercetat penal, după ce a sustras în repetate rânduri mai multe bunuri de la o societate comercială din Municipiul Sebeș

Tânăr de 27 de ani cercetat penal, după ce a sustras în repetate rânduri mai multe bunuri de la o societate comercială din Municipiul Sebeș

Publicat în 15.06.2017 la ora 13:49

Poliţiştii de siguranţă publică din cadrul  Poliţiei Municipiului Sebeş au identificat autorul unui furt comis în data de 09.06.2017, în intervalul orar 17.00-20.43, dintr-o societate comercială.

La data de 14 iunie 2017, poliţiştii Poliţiei Municipiului Sebeş au fost sesizați cu privire la comiterea unui furt dintr-o societate comercială. În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti,  a fost identificat autorul furtului, acesta fiind un bărbat, G.C.,  de 27 de ani, din municipiul Sebeş.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că, în data de 09.06.2017, în intervalul orar 17.00-20.43, G.C. a intrat în repetate rânduri într-o societate comercială şi  profitând de neatenția personalului a sustras mai multe bunuri.

Faţă de G.C. , cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.