Rămâi conectat

Știri din zonă

Tânăr de 23 de ani din Gârbova cercetat de polițiștii din Sebeș, după ce a fost depistat conducând băut pe o stradă din comună

sebesinfo.ro

Publicat

în

Joi, 5 octombrie 2023, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Sebeș au depistat un tânăr de 23 de ani, din comuna Gârbova, în timp ce conducea un autoturism, pe strada George Coșbuc, din comuna Gârbova, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

FOTO: ARHIVĂ


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Știri din zonă

Un avion de mici dimensiuni a aterizat forțat, la Vurpăr (Vințu de Jos)

sebesinfo.ro

Publicat

în

Pompierii miltari din Sebeș au intervenit, în cursul după-amiezii de duminică, 28 aprilie 2024, la Vurpăr, unde un avion de mici dimenziuni a aterizat forțat, datorită unor probleme tehnice.

„Un urma unui apel prin SNUAU 112 a fost semnalat faptul că un avion de mici dimensiuni a fost nevoit sa aterizeze fortat în localitatea Vurpăr, comuna Vințu de Jos. De îndată, la față locului s-a deplasat un echipaj de stingerea cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor medical din cadrul Secției de Pompieri Sebeș. În urma evaluării medicale a pilotului, acesta nu a suferit leziuni, refuzând astfel transportul la spital. Forțe alocate: 1 x ASAS și 1 x EPA”, a transmis ISU Alba.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Știri din zonă

Tânăr de 23 de ani din Săsciori cercetat de polițiști, după ce a fost depistat conducând băut, pe DN 67C

sebesinfo.ro

Publicat

în

Sâmbătă, 27 aprilie 2024, în jurul orei 03.10, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Șugag, în timp ce acționau pe DN 67C, pe raza localității Șugag, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din localitatea Săsciori.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

FOTO: ARHIVĂ


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Știri din zonă

Tudor Limbean din Vințu de Jos, cunoscut ca „Micul Patriot”, reprezentant al județului Alba la „Primăvara românească” de la Bruxelles

sebesinfo.ro

Publicat

în

Tudor Limbean, cunoscut ca și „Micul Patriot” din Vințu de Jos, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia organizat de Asociația Belgo-Română Arthis, în centrul capitalei europene, la Bruxelles.

Printre invitații europarlamentarului Victor Negrescu la „Primăvara românească la Bruxelles” s-a aflat și Tudor Limbean, tânărul din comuna Vinţu de Jos, judeţul Alba, cunoscut de toată lumea drept Micul Patriot sau Tudor Patriotul.

Cu dragostea de țară în inimă și cu tricolorul purtat la gât, Tudor a impresionat publicul aflat în Place de la Bourse cu momentului său artistic, dedicat românilor din diasporă, dar și României, țara pe care o iubește cu atâta înflăcărare.

Nu puţini sunt cei care l-au văzut şi ascultat cântând în diferite spectacole și emisiuni de televiziune pe „Micul Patriot” cum i se spune printre artişti. În fiecare dimineaţă fix la ora 05:58, el deschide programul unei televiziuni, România TV, interpretând Imnul României.

Născut în data de 16 iulie 2010 la Vinţu de Jos, a urcat pe scenă pentru prima oară la vârsta de 5 ani, iar când avea 6 ani a interpretat singur cântecul „Mărie, dragă Mărie” pe scenă la Vinţu de Jos, primind prima lui diplomă.

Tânărul nu este la prima experiență internațională. Tudor a mai cântat în trecut pentru românii din Italia, Austria, Bulgaria și Ungaria, iar alături de el s-a aflat ca întotdeauna bunica sa, persoana care îl susține necondiționat.

În prezent, Tudor este elev la Liceul de muzică din Alba Iulia, unde studiază și se perfecționează la instrumentul nai, dar cântă și la orgă și fluier.

„Sunt cunoscut prin cântecele mele patriotice, iubirea de țara mea și respectul față de eroii care au luptat pentru acest pământ. Port cu mândrie portul popular. Sunt un copil credincios, merg la Biserică în fiecare Duminică și de sărbători când sunt acasă și cânt în strană”, a mărturit Tudor.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Politică

Știrea ta

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Cele mai citite știri

sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes