sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Tânăr de 20 de ani din Sebeș cercetat penal după ce a sustras mai multe bunuri de la o societate comercială din Câlnic

Tânăr de 20 de ani din Sebeș cercetat penal după ce a sustras mai multe bunuri de la o societate comercială din Câlnic

Publicat în 07.04.2017 la ora 12:07

Ieri, 6 aprilie 2017, poliţiştii din Sebeş au depistat, pe Mihail Kogălniceanu din municipiul Sebeş, o autoutilitară despre care exista suspiciunea că transportă bunuri furate.

Poliţiştii au urmărit-o, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, iar pe strada Pădurenilor din municipiu, şoferul autoutilitarei a oprit şi a abandonat-o, încercând să-şi asigure scăparea.

În urma verificărilor efectuate, la scurt timp, poliţiştii au reuşit să-l identifice, fiind vorba de un tânăr de 20 de ani, din municipiul Sebeş, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Totodată, în interiorul autoutilitarei, poliţiştii au găsit mai multe deşeuri metalice, în valoare de aproximativ 700 de lei, care s-au dovedit a fi furate din incinta unei societăţi comerciale de pe raza comunei Câlnic.

Se pare că, la comiterea furtului, B.R.G. a fost sprijinit de H.A., de 27 de ani, din municipiul Sebeş. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit societăţii păgubite, iar faţă de B.R.G., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat şi conducere fară permis, în vreme ce, faţă de H.A., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 177 ori

Tânăr de 20 de ani din Sebeș cercetat penal după ce a sustras mai multe bunuri de la o societate comercială din Câlnic
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.