sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » SVSU Teiuș a câștigat etapa județeană a concursului serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență desfășurat astăzi la Sebeș

SVSU Teiuș a câștigat etapa județeană a concursului serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență desfășurat astăzi la Sebeș

Publicat în 10.06.2016 la ora 16:14
   

concurs-isu-sebes-iun-2016ISU Alba  făcut publice rezultatele etapei județene a concursului serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență, care s-a desfășurat, astăzi, pe Stadionul Arini din Sebeș.  

În urma probelor de concurs desfășurate, clasamentul general se prezintă astfel:

Locul I – Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Teius;
Locul II – Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Stremt;
Locul III – Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Abrud, iar diploma pentru Fairplay a fost obtinuta de Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Câmpeni.

La etapa interjudeteana a concursurilor serviciilor voluntare si private pentru situatii de urgenta, judetul Alba va fi reprezentat de echipajele Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta Teius si Serviciului Privat pentru Situatii de Urgenta Kronospan Sebes.

Eforturile concurentilor au fost rasplatite cu diplome si cupe.

Concurenţii au avut de susţinut 3 probe practice: pista de îndemânare şi viteză; ştafeta 4 X 100 m şi dispozitivul de intervenţie. Aceste concursuri au ca obiective: dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă, evaluarea nivelului de pregătire a capacităţii de intervenţie a serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă şi popularizarea, în rândul cetăţenilor, a unor aspecte din activităţile desfăşurate de serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă.

La concurs au participat nouă echipaje ale serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă din localităţiile: Abrud, Teiuş, Cugir, Stremţ, Câmpeni, Şpring, Ciugud și ale serviciilor private pentru situaţii de urgenţă Kronospan Sebeș și Unicom Teiuș.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.