sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Administrație » SVSU Sebeş cere populației să-și asigure puțurile și fântânile, în vederea prevenirii oricăror evenimente nedorite

SVSU Sebeş cere populației să-și asigure puțurile și fântânile, în vederea prevenirii oricăror evenimente nedorite

Publicat în 23.07.2017 la ora 9:39

Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Primăriei Municipiului Sebeş informează cetăţenii cu privire la importanţa respectării măsurilor de siguranţă de către proprietarii fântânilor sau puţurilor individuale de apă, în vederea prevenirii oricăror evenimente nedorite.

În ultima perioadă, la nivel naţional, s-au înregistrat numeroase cazuri în care au fost necesare intervenţii pentru salvarea unor persoane, preponderent copii, care au căzut în puţuri sau fântâni.
Luând în calcul toate implicaţiile care pot genera acest tip de situaţii, rugăm populaţia să aibă în vedere măsurile de siguranţă ce se impun pentru a se evita pierderile de vieţi omeneşti, pagubele materiale, precum şi costurile semnificative pe care le pot avea astfel de intervenţii. Subliniem faptul că principala măsură de prevedere o reprezintă securizarea fântânilor şi puţurilor.

Compartimentul Relaţii Publice şi Comunicare
Primăria Municipiului Sebeş

Facebook 

Acest articol a fost citit de 238 ori

SVSU Sebeş cere populației să-și asigure puțurile și fântânile, în vederea prevenirii oricăror evenimente nedorite
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.