sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » Şugag, comuna cu doar 7 asistaţi social

Şugag, comuna cu doar 7 asistaţi social

Publicat în 18.01.2014 la ora 11:00

primaria SugagNu încurajez nemunca” este deviza primarului din Şugag, Constantin Jinar. Aşa că, la Primăria Şugag, în plată se află doar 7 dosare de ajutor social. „Pentru oameni care chiar nu pot munci”, subliniază primarul Jinar.

„Pentru restul, oameni în putere, care vin să ceară ajutor de la stat, le ofer… posibilitatea de a munci. Dacă nu ştiu vreun loc de muncă, mă interesez, şi îi îndrum să-şi găsească un serviciu din care să se întreţină. Şi de lucru este, har Domnului, aici în Şugag, tot timpul”, mai spune edilul localităţii.
Şi centrul de comună este curat, lună şi bec. Evident, nu datorită asistaţilor social care ar trebui să presteze muncă în folosul comunităţii. Despre aceştia am aflat deja că, din motive medicale, chiar nu pot munci. Centrul de comună este menţinut curat datorită localnicilor care îşi întreţin singuri porţiunea de drum din faţa curţii. Drum asfaltat sau pavelat, după caz. Pe drum nu vezi urmă de vacă sau de oaie, deşi Şugagul este renumit în domeniul creşterii animalelor. „De circa trei ani am reuşit să-i conving pe gospodari să nu-şi mai poarte animalele prin centrul de comună, pentru a nu se murdări şoseaua sau să fie roase florile din spaţiile verzi. Acum toţi sunt mândri de cât de curată  este comuna”, a explicat primarul Jinar.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.