sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Economie » Sucursala ”Hidrocentrale Sebeș” va avea un buget cu 70% mai mic

Sucursala ”Hidrocentrale Sebeș” va avea un buget cu 70% mai mic

Publicat în 20.05.2013 la ora 9:12

În contextul reorganizării judiciare prin fuziune a celor 8 filiale ale S.C. Hidroelectrica S.A. aministratorul judiciar al societăţii a decis reducerea bugetului destinat asigurării mentenanţei de la 450 milioane lei la 150 milioane lei.

hidroservApreciem că decizia luată afectează grav activitatea sucursalei „Hidrocentrale Sebeş” care se află în imposibilitatea efectuării lucrărilor de reparaţii planificate, având în vedere faptul că din necesarul din 22 milioane lei s-au alocat doar 8 milioane lei. Mai grav este faptul că această situaţie poate duce la oprirea motoarelor hidrocentralelor, perturbând grav sistemul energetic naţional, iar repararea ulterioară a acestora ar necesita fonduri mult mai mari decât cele destinate asigurării  mentenanţei” precizează prefectul judeţului Alba, domnul Gheorghe Feneşer.

Prefectul  Gheorghe Feneşer  a informat de urgenţă ministerul de resort cu privire la situaţia creată la sucursala „Hidrocentrale  Sebeş”, în speranţa ca în cel mai scurt timp posibil, problemele menţionate se vor remedia, în sensul menţinerii sumelor iniţiale, sau a reducerii  nesemnificative a acestora.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.