sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Sportul Petrești o va întâlni pe CS Hunedoara, în primul tur al Cupei României, pe 1 august 2018

Sportul Petrești o va întâlni pe CS Hunedoara, în primul tur al Cupei României, pe 1 august 2018

Publicat în 26.07.2018 la ora 9:28

Sportul Petrești, câștigătoarea Cupei României, faza județeană Alba, deschide sezonul oficial 2018-2019, cu o întâlnire pe teren propriu cu CS Hunedoara, nou-promovată în Liga a 3-a, meci care se va disputa miercuri, 1 august, de la ora 17.30, contând pentru turul întâi al Cupei României.

Echipa condusă de Doru Oancea a câștigat trofeul în finala de la Galtiu, 3-2 cu Transalpina Șugag, iar gruparea de lângă furnale a acces în eșalonul terț după o dublă cu Voința Lupac (Caraș-Severin), 0-1 și 2-1. Antrenorul Mircea Alic jr are ca noutăți pentru viitorul campionat pe Doboș (Cetate Deva), Al. Petrescu, Al. Dan (ex-CSM Lugoj), Marinca (Victoria Călan). Reprezentanta județului Alba își creionează deja un efectiv puternic prin care să atace promovarea în Liga a 3-a, după ce în ediția precedentă a fost devansată de CS Ocna Mureș.

Astfel, achizițiile petreștenilor până în acest moment sunt portarul D. Iviniș (CS Zlatna), fundașul Rahovean (Transalpina Șugag), mijlocașul Ad. Lăcătuș (Performanța Ighiu) și atacantul P. Muntean (Metalu Aiud), mutări interesante pentru arealul fotbalistic al județului. Celelalte echipe din Alba vor intra în turul următor al Cupei României, pe 15 august, fază ce prefațează starul Ligii a 3-a.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.