sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Ştirea ta » Spațiul verde de pe strada Bisericii din Petrești se distruge sub dalele aruncate peste el, de mai multe zile. Va fi probabil înlocuit cu un gazon mai scump

Spațiul verde de pe strada Bisericii din Petrești se distruge sub dalele aruncate peste el, de mai multe zile. Va fi probabil înlocuit cu un gazon mai scump

Publicat în 11.09.2017 la ora 13:11

La Petrești, pe strada Bisericii, dalele care au fost demontate pentru efectuarea unor lucrări edilitare, au distrus spațiul verde pe care au fost aruncate cu nepăsare.

Un cititor ziarulunirea.ro a trimis pe adresa redacției o fotografie de pe strada Bisericii, starea acesteia aducând mai mult a ulicioară de la ţară. Unii se fac că nu văd neajunsurile acestei străzi, alţii le văd, le privesc cu indiferenţă şi merg mai departe.

Prea puţini sunt cei care reacţionează. Cetățeanul atrage atenţia asupra stării jalnice în care este, la ora actuală, spațiul verde, care probabil va fi înlocuit cu un gazon mai scump.

 “Uitați cum se lucrează pe strada Biserici în Petrești. E frumos cum sunt dalele aruncate pe spațiul verde?” scrie acesta.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.