sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » Șoferul unui TIR a decedat după ce a fost proiectat prin geam, în urma unui accident rutier petrecut pe DN1

Șoferul unui TIR a decedat după ce a fost proiectat prin geam, în urma unui accident rutier petrecut pe DN1

Publicat în 24.09.2015 la ora 11:01

accident-mortal-la-Miercurea-Sibiului-DN1Un accident rutier grav a avut loc în această dimineață,  pe DN 1, între Sibiu și Sebeș. Șoferul unui TIR a decedat după ce a fost proiectat prin geamul autotrenului pe care îl conducea.

Traficul pe DN1, în zona producerii accidentului (la intrare în Miercurea Sibiului) a fost blocat în totalitate în această dimneață. Accidentul s-a produs în jurul orei 4:30.

”Închiderea autostrăzii A1, între Săliște și Cunța, are ca efect reapariția accidentelor auto pe Drumul Național 1, pe tronsonul dintre aceste două localități. Un conducător auto din județul Argeș a decedat în urma unui accident ce a avut loc la intrarea în Miercurea Sibiului”, scrie oradesibiu.ro.

Șoferul ar fi încercat să evite impactul cu un alt TIR care circula din sens opus în fața sa, dar s-a înfipt cu partea stângă în remorca acestuia. Din impact, TIR-ul a derapat și a lovit un indicator auto, după care s-a răsturnat în șanț. Ușa din stânga a TIR-ului a rămas înfiptă în remorca celuilalt autotren, iar șoferul vinovat de producerea accidentului a fost proiectat din cabină la câțiva metri distanță, în niște copaci de pe marginea drumului. Acesta a decedat pe loc, din cauza rănilor suferite, stabilindu-se și faptul că nu purta centura de siguranță, lucru ce s-a dovedit fatal pentru el.

TIR-ul înmatriculat în Argeș transporta cafea, iar mare parte din marfă s-a împrăștiat pe carosabil.

Traficul rutier pe DN1 a fost oprit pe raza localității Miercurea Sibiului, la kilometrul 343, iar în jurul orei 8.15 se circula pe un sens, alternativ. Potrivit Info Trafic, ”din cauza întreruperii circulaţiei rutiere, s-au format coloane de autovehicule ce se întind pe mai mulţi kilometri, în ambele sensuri de mers. Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste înțelegere față de situația creată și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului”.

sursa: oradesibiu.ro

Șoferul unui TIR a decedat după ce a fost proiectat prin geam, în urma unui accident rutier petrecut pe DN1
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.