sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Silviu Puțan, director de producție al companiei Elit, a decedat în urma unui accident rutier petrecut pe Autostrada A1

Silviu Puțan, director de producție al companiei Elit, a decedat în urma unui accident rutier petrecut pe Autostrada A1

Publicat în 25.05.2017 la ora 10:54

Silviu, Puțan, director de producție al companiei Elit din județul Alba, a decedat miercuri seara, în urma unui accident rutier produs pe autostrada A1 Sebeș – Sibiu, după ce a pierdut controlul mașinii și a intrat în parapeți.

Potrivit Poliției Sibiu, accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei de deplasare la condițiile meteorologice. Silviu Puțan ar fi condus cu viteză, pe carosabil umed și pe ploaie torențială, a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea, un Mercedes ML, și a intrat în parapeții din partea dreaptă a drumului.

Acestea mergea spre județul Sibiu, accidentul producându-se în zona localității Săcel. Potrivit primelor informații, decesul a survenit pe loc din cauza leziunilor incompatibile cu viața.

În vârstă de 46 de ani, originar din Lancrăm, Silviu Puțan era unul dintre șefii companiei Elit. Acesta lucra de foarte mulți ani la firma producătoare de mezeluri, fiind director de producție.

Silviu Puțan se afla singur în mașină. Traficul pe autostradă a fost îngreunat circa o oră, în urma producerii accidentului.

Elit este unul dintre cei mai puternici procesatori de carne locali și regionali.

Facebook 

Silviu Puțan, director de producție al companiei Elit, a decedat în urma unui accident rutier petrecut pe Autostrada A1
3.2 (64.17%) 24 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.