sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Societate » Învățământ-Cultură » Semnele de carte confecționate de elevii Liceului Tehnologic Sebeș vor ajunge la elevi din Portugalia, Rusia, Croația și India

Semnele de carte confecționate de elevii Liceului Tehnologic Sebeș vor ajunge la elevi din Portugalia, Rusia, Croația și India

Publicat în 17.10.2019 la ora 22:07

În fiecare an, în luna octombrie, elevii de la Liceul Tehnologic Sebeș participă la proiectul „International School Library Month (ISLM) – Bookmark Exchange”

Acest proiect internațional implică un schimb de semne de carte între copii de aceleași vârste, dar care învață în școli din țări diferite.

Mai mult decât atât, proiectul reprezintă o modalitate simplă, ușoară, dar mai ales plăcută de a împărtăși bucuria și plăcerea lecturii. Oferă elevilor, de asemenea, ocazia de a-și face noi prieteni, de a comunica cu elevii școlilor partenere, în așa fel încât pot descoperi informații despre localitățile celorlalți, despre cultura și modul lor de viață.

Anul acesta, la Bookmark Exchange Project sunt înscrise atât clasele primare, cât și cele gimnaziale, iar semnele de carte vor ajunge elevilor din următoarele țări: Portugalia (clasa pregătitoare și clasa I), Rusia (clasa a II-a), Croația (clasa a III-a), India (clasa a IV-a) și Portugalia (elevii claselor gimnaziale).

Primii care au spart gheața sunt frumoșii elevi ai clasei I, coordonați de domnii învățători Alina Dăncilă și Stăvar Gligor!

Roșca Elena

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.