sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » Semiremorcă dotată cu sistem frigorific, căutată de autoritățile austriece pentru a fi confiscată, găsită de polițiști în zona fostelor grajduri I.A.S. din Petrești

Semiremorcă dotată cu sistem frigorific, căutată de autoritățile austriece pentru a fi confiscată, găsită de polițiști în zona fostelor grajduri I.A.S. din Petrești

Publicat în 17.02.2017 la ora 12:28

Ieri, 16 februarie 2017, orele 10.00  poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Șugag sprijiniţi de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba  au identificat în localitatea Petrești, din judeţul Alba, în apropierea străzii Energiei, în zona fostelor grajduri ale I.A.S., într-o curtea interioară, o semiremorcă, dotată cu sistem frigorific, înmatriculată în Austria, care era dată în urmărire de către autorităţile austriece pentru confiscare.

În urma cercetărilor efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că semiremorca (trailer) a fost adusă în ţară în cursul anului 2016, din Spania, la solicitarea unei femei, B.N.I. de 32 de ani, din localitatea Şoimuş, judeţul Hunedoara, care era în litigiu cu proprietarul trailerului (din Austria), care îi datora bani pentru transporturile pe care acesta i le-a efectuat.

Pentru a îl forţa pe proprietarul trailer-ului să rezolve litigiul,  B.N.I., a ascuns semiremorca în localitatea Petrești, din judeţul Alba, în apropierea străzii Energiei, în zona fostelor grajduri ale I.A.S., într-o curtea interioară a unui imobil.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.

Facebook 

4.5
04

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.