sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Ședință de informare publică organizată de Kronospan Sebeș în vederea obținerii autorizației de mediu

Ședință de informare publică organizată de Kronospan Sebeș în vederea obținerii autorizației de mediu

Publicat în 06.11.2015 la ora 11:18

kronospan-sebes-vedere-aerianaKronospan Sebeş va organiza o ședință de informare publică în data de 10 noiembrie 2015, cu începere de la ora 16:00, la Colegiul Național ,,Lucian Blaga”. Orice persoană sau grup interesat sunt invitate să participe la întâlnire.

În cadrul ședinței, vor fi prezentate documentele de susţinere a solicitării pentru revizuirea Autorizaţiei Integrate de Mediu nr. SB67/2007, revizuită la data de 01.03.2010. Documentele includ toate studiile suplimentare solicitate de Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor şi Agenţia pentru Protecţia Mediului Alba prin adresele nr. 3046/GLG/05.05.2015 şi nr. 4177/12.05.2015:
– Raport de amplasament
– Studiu de impact cumulativ
– Studiu privind analiza și evaluarea dispersiei emisiilor de poluanți în aer
– Studiile suplimentare au fost elaborate conform solicitărilor primite din partea autorităţilor, prin cumularea şi analiza tuturor emisiilor de poluanţi din zonă, nu doar a emisiilor societăţii Kronospan. Acestea au fost realizate corespunzător celor mai riguroase standarde din domeniu.
– Documentația de susținere a solicitării pentru revizuirea Autorizației Integrate de Mediu poate fi consultată la adresa www.kronospan.ro/mediu la secțiunea Documentație revizuire AIM. Facem precizarea că acest link este unul distinct, care trebuie introdus ca atare, complet, în bara de căutare a browserului de internet și din motive tehnice nu poate fi accesat direct de pe site-ul companiei.

Kronospan Sebes

Facebook 

Ședință de informare publică organizată de Kronospan Sebeș în vederea obținerii autorizației de mediu
3 (60%) 2 votes

Comentarii

Un Comentariu la Ședință de informare publică organizată de Kronospan Sebeș în vederea obținerii autorizației de mediu

  1. cetatean din sebes Răspunde

    06.11.2015 la 11:23

    Ce bine v-ati ales momentul… Lumea face manifestatii in strada pentru alte imbecilitati si voi HOP cum sa ratati un asemenea moment prielnic, cand atentia lor este in alta parte. Dar nu-mi fac probleme ca o sa vina “guvernul meu”, cel al marelui MUT si vanzator de tara, iar atunci nu o sa mai aveti nicio piedica in a face ce vreti in Romania. Romanii imbecili isi merita soarta de a fi GAZATI in propria tara de corporatiile straine !

    Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.