sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Administrație » Secretarul de stat Raed Arafat a vizitat în cursul nopții trecute localitățile afectate de viitura din sudul județului Alba

Secretarul de stat Raed Arafat a vizitat în cursul nopții trecute localitățile afectate de viitura din sudul județului Alba

Publicat în 02.06.2019 la ora 9:20

La sediul Prefecturii Alba, sâmbătă spre miezul nopții a a vut loc ședinta extraordinară a Comitetului Judetean pentru Situații de Urgență pentru gestionarea situatiilor de urgenta generate de fenomenele meteo extreme produse in zona Rachita, Salistea, Secășel si Pianu, unde alătuei de prefectul județului Alba au participat și reprezentanții CJ. De asemenea au fost convocați și cei de la Electrica, DSP și alți directori de deconcentrate.

Ulterior, acesta s-a deplasat in teren pentru evaluarea situației din zonele lovite de ape și identificarea soluțiilor necesare,  in sprijinul localnicilor și autoritatilor locale.

O viitură puternică a făcut prăpăd, sâmbătă după-amiază pe Valea Sebeșului, unde mai multe drumuri și terenuri au fost inundate de ape, care au depăşit câțiva zeci de centimetri. Au fost distruse poduri, afectate locuințe, stâlpi de electricitate.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.