sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Sebeșul se alătură mâine acțiunilor din cadrul proiectului „Let`s Do It, Romania! – Ziua Națională de Curățenie”

Sebeșul se alătură mâine acțiunilor din cadrul proiectului „Let`s Do It, Romania! – Ziua Națională de Curățenie”

Publicat în 23.09.2016 la ora 10:58

infografic-ldir-7-aniMunicipiul Sebeş este partener oficial şi susţine proiectul Ziua Naţională de Curăţenie, Let`s Do It, Romania!, eveniment care va avea loc mâine, 24 septembrie 2016, în intervalul orar 8.00 – 17.00.

Misiunea proiectului este aceea de a mobiliza autorităţile, cetăţenii, societatea civilă, companiile private, pentru acţiuni de ecologizare a arealelor naturale din preajma localităţilor.

Toţi voluntarii din Sebeș sunt aşteptaţi, pentru înregistrare, sâmbătă, 24 septembrie 2016, în intervalul orar 8.00 – 9.00, la sediul primăriei.

La ora 9.00 se va da stratul oficial al acţiunii, urmând ca voluntarii să se deplaseze în zonele unde au fost identificate deşeuri:

Petreşti: în colonie şi în zona izvoarelor (şi-au anunţat prezenţa elevi de la Şcoala Gimnazială Petreşti, alături de profesori);

Sebeş: cartierul Kogălniceanu, zona stadionului Pielarul (vor interveni voluntari de la Primăria Municipiului Sebeş); cartierul Kogălniceanu, zona de parcuri, locuri de joacă, spaţii verzi (vor fi prezenţi elevi de la Şcoala Gimnazială Mihail Kogălniceanu, alături de profesori); Parcul Arini (şi-au anunţat prezenţa elevi de la Şcoala Gimnazială Nr. 2 Sebeş, alături de profesori); Strada Alunului (şi-au anunţat prezenţa elevi de la Liceul cu Program Sportiv Sebeş, alături de profesori).

Primăria Municipiului Sebeş va asigura sacii de colectare a deşeurilor, inclusiv colectarea selectivă, echipamentele de protecţie şi cele de igienă.

Transportul voluntarilor se va face cu mijloace de transport asigurate de către Primăria Municipiului Sebeş, iar colectarea şi transportul deşeurilor rezultate vor fi asigurate de S.P.A.P. Sebeş, în parteneriat cu operatorul de salubritate S.C. Green Days S.R.L., care are şi posibilitate de valorificare.

A fost creat un punct de informare pentru cetăţeni, în cadrul Primăriei Municipiului Sebeş, responsabil doamna Simona Ekart, iar informaţii suplimentare pot fi solicitate la numerele de telefon: 0258 731006, 731004, 0358401146, 0358401147.

”Vă aşteptăm, în număr cât mai mare, pentru a da dovada spiritului nostru civic şi pentru a construi împreună un oraş mai verde, mai curat!”, transmite Dorin Nistor, primarul municipiului.

Sebeșul se alătură mâine acțiunilor din cadrul proiectului „Let`s Do It, Romania! – Ziua Națională de Curățenie”
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.