sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Administrație » Sebeșenii vor beneficia și în această iarnă de un patinoar artificial, după ce administrația locală l-a închiriat pentru suma de 130.000 de lei

Sebeșenii vor beneficia și în această iarnă de un patinoar artificial, după ce administrația locală l-a închiriat pentru suma de 130.000 de lei

Publicat în 02.11.2018 la ora 20:05

Administrația locală a Municipiului Sebeș s-a asigurat deja că localnicii vor putea beneficia de un loc în care să practice patinajul, pe timpul iernii și a închiriat cu 130.000 de lei (27.858 de euro) un patinoar artificial.

În acest an, achiziția făcută de Serviciul Public de Administrare a Patrinomiului Sebeș, prin cumpărare directă din Sistemul public de licitatii (SEAP) a fost mai scumpă cu 17.500 de lei (aproximativ 3.700 de euro) decât suma cheltuită anul trecut, respectiv 112.500 de lei.

S-a închiriat un patinoar artificial pe perioada de iarnă, cu toate instalațiile și dotările aferente (sistem de racire -chiller- necesar formării suprafeței de patinat, garduri din lemn necesar împrejmuirii, cort închis cu destinație de garderobă și punct de închiriere patine) asigurarea mentenentei pe perioada închirierii, personal specializat (24 h din 24 h) amplasării acestuia și exploatării în condiții de maximă siguranță pe toată perioada desfășurării activității.

Patinoarul va dispune de 200 perechi de patine oferite contracost spre închiriere doritorilor de către furnizorul patinoarului. Intrarea se va face gratuit pentru persoanele care dețin patine.

Oferta de închiriere include: transportul patinoarului la locul de destinație și retur la sfârșitul sezonului, muzică ambientală și luminile necesare desfășurării activității, motostivuitor necesar descărcării întregii instalații.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.