sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Politică » Sebeșanul Cristian Radu deschide lista organizației Alba a Partidului România Unită pentru Camera Deputaților

Sebeșanul Cristian Radu deschide lista organizației Alba a Partidului România Unită pentru Camera Deputaților

Publicat în 25.10.2016 la ora 18:56

radu-cristian-constituire-cl-sebes-iun-2016Organizația județeană Alba a Partidului România Unită și-a stabilit candidații la alegerile parlamentare din 11 decembrie. Listele pentru Camera Deputaților și Senat sunt deschise de doi consilier locali din Sebeș – Cristian Radu și Ovidiu Cătălin Lupu.

Pe lista pentru Camera Deputaților se mai află: Cristian Traian Cristea (viceprimarul comunei Avram Iancu), Nicolae Oniga, Alexandru Andrei Țoțonea, Constantin Bogdan Popescu, Ana Maria Coman (consilier local în Sebeș) și Ioan Dragomir (consilier local în Sebeș).

Lista pentru senat este continuată cu Cosmin Nicolae Medrea, Marius Salău și Cristian Paul Cioran.

”Trebuie să mergem mai departe. Viața ne-o clădim așa cum putem în funcție de deciziile și hotărârile pe care le iau alții peste capul nostru. Poate de prea multă vreme am așteptat soluții de la cei pe care i-am ales și care s-au dovedit fără excepție, de fiecare dată, o mare deziluzie. Tocmai de asta am vrut să mă implic și o fac în fiecare zi în comunitatea mea din Sebeș. Astăzi, oamenii de acolo au un consilier local care alături de echipa sa se bate pentru ei. În momentul ăsta, sebeșenii au cui să își spună doleanțele. Ei știu că nu sunt doar ascultați ci și ajutați. Tocmai de asta, am decis să merg mai departe. Sebeșul, județul Alba în definitiv, are nevoie de un om liber care să spună la București ceea ce crede cu adevărat. Să se lupte onest pentru oamenii de unde el vine. Sigur, cu o floare nu faci primăvară dar măcar schimbi peisajul mohorât și trist din politica județeană și asta e deja un început. Pentru că eu vreau ca lucrurile bune pentru Sebeș, pentru Alba, să se petreacă acum, voi candida din partea PRU la Camera Deputaților, voi deschide această listă în județul nostru. De undeva trebuie pornit. Am început să mișcăm în bine lucrurile în orașul nostru, o vom face și în județ și mai departe. Schimbarea adevărată a început deja!”, a declarat Cristian Radu, președintele PRU Alba.

Facebook 

Sebeșanul Cristian Radu deschide lista organizației Alba a Partidului România Unită pentru Camera Deputaților
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.