sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Economie » Sebeș-un oraș cu un potențial economic uriaș. Un important dezvoltator imobiliar pune în joc un apartament în Sebeș

Sebeș-un oraș cu un potențial economic uriaș. Un important dezvoltator imobiliar pune în joc un apartament în Sebeș

Publicat în 06.12.2018 la ora 14:22

Orasul Sebeș, cu un număr de numai 25.000 de locuitori, este în prezent unul dintre cele mai de succes modele economice din țara noastra și mai mult decât atât, înregistrează si cea mai mică rată de șomaj din Romania. Prosperul oraș din inima Transilvaniei este totodată recunoscut și pentru masivele investiții din domeniul auto – Compania Mercedes din Germania a deschis o fabrică de componente auto în care a investit până în prezent suma de 400 de milioane de euro.

În acelasi timp, datorită faptului ca orașul este așezat într-un punct strategic foarte avantajos cu 3 intrari la Autostrada A1, iar în curând se va uni cu municipiul Cluj-Napoca prin Autostrada 10, orașul Sebeș a devenit rapid o atracție atât pentru tinerii care își doresc un trai mai bun, cât și pentru numeroși investitori care văd o oportunitate în dezvoltarea fructoasă de care dă dovadă acest frumos oraș.

  Marele câștigător va primi un apartament cu 2 camere in valoare de 50.000 de Euro

În acest context economic, și domeniul imobiliar a prosperat în doar câțiva ani, San Casa – unul dintre cei mai mari dezvoltatori de profil din județul Alba –  construiește deja un nou cartier rezidențial format din 13 blocuri, adică 350 de apartamente. Aceasta este o noua provocare, după ce în ultimii ani a predat cheile unui număr de peste 200 de imobile tot în Sebeș. Mai mult decât atât, dezvoltatorul imobiliar a oferit, în anii trecuți, în urma unei tombole, mai multe premii printre care, premiul cel mare a fost un autoturism Dacia Sandero Prestige.

San Casa pregătește o tombolă și mai mare, în cadrul căreia va pune la bătaie, pentru premiul cel mare, un apartament cu 2 camere complet finisat, în valoare de 50.000 Euro, într-un bloc prevăzut cu lift, incalzire in pardoseala controlată prin termostat în fiecare cameră și cu centrala proprie. Participanții la tombolă sunt persoanele care deja au cumpărat un apartament în cartierul Atmosphere Residence din Sebeș sau care urmează să-și achiziționeze unul în primele 4 blocuri deja construite. Deja primii proprietari se vor bucura de sărbatori în acest an în noua locuință din cartierul Atmosphere Residence.

“Ne mândrim foarte mult că orașul Sebeș a devenit o atracție pentru mulți locuitori din România, datorită șomajului foarte mic, a numărului foarte mare de locuri de muncă și, desigur, al nivelului general de trai occidental. Am rămas plăcut surprinși să constatăm că mulți dintre cei care au cumpărat apartamentele din cartierul nostru rezidențial să fie din toate colțurile țării,dar si din străinatate drept pentru care vrem să le facem o nouă surpriză noilor noștri locatari. Vom organiza o tombolă publică, în urma căreia unul dintre cumpărătorii acestor apartamente din primele 4 blocuri să poată câștiga un apartament de 2 camere, în valoare de 50.000 de Euro”, declară Dan Similie, CEO și Managing Partner San Casa.

Pentru mai multe detalii, accesați www.atmosphere-residence.ro

Persoană de contact

Similie Dan

Managing Partner

SAN CASA SRL

Telefon 0358882425

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.