sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » Scandal din pricina unei baterii de maşină, la Petreşti

Scandal din pricina unei baterii de maşină, la Petreşti

Publicat în 19.08.2015 la ora 16:36

jandarmi-amenda-sebesIncidentul s-a petrecut pe strada Progresului din localitatea Petreşti, marţi 18 august a.c. În jurul orei 11.00, un localnic, Florin S. ( 37 de ani ), s-a prezentat la domiciliul fostei concubine şi i-a cerut să-i returneze o baterie de maşină pe care bărbatul susţinea că ar fi cumpărat-o pe timpul cât au fost împreună.

Pentru că nu a putut dovedi că bunul respectiv îi aparţinea în exclusivitate, femeia l-a refuzat, iar cei doi au început să se certe în văzul vecinilor şi a trecătorilor. În scurt timp injuriile şi jignirile au fost înlocuite de ameninţări cu bătaia şi îmbrânciri, fapt pentru care femeia, speriată, a apelat la ajutorul jandarmilor. În urma apelului acesteia la 112 în scurt timp un echipaj de jandarmerie şi-a făcut apariţia în zonă şi a acţionat pentru aplanarea scandalului. În urma verificărilor efectuate s-a constatat vinovăţia celor doi, ambii fiind sancţionaţi contravenţional: bărbatul cu o amendă în valoare de 200 lei, iar fosta concubină cu un avertisment scris.
Atragem atenţia cetăţenilor să apeleze doar la căi legale pentru rezolvarea divergenţelor şi îi informăm că echipajele de jandarmerie vor interveni ferm şi oportun ori de câte ori vor fi solicitate pentru aplanarea unor situaţii tensionate şi pentru tragerea la răspundere a vinovaţilor.

Scandal din pricina unei baterii de maşină, la Petreşti
5 (100%) 1 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.