sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Societate » Învățământ-Cultură » Sâmbătă la Colegiul Național „Lucian Blaga” va avea loc întâlnirea tinerilor din Sebeș

Sâmbătă la Colegiul Național „Lucian Blaga” va avea loc întâlnirea tinerilor din Sebeș

Publicat în 05.03.2013 la ora 20:24

Tinerii cu timp liber și care au idei creative sunt invitați sâmbătă, 9 martie 2013, la Colegiul Național „Lucian Blaga” pentru a participa la întâlnirea tinerilor. Evenimentul va începe la ora 10.00 și va cuprinde dezbateri pe teme de interes pentru tineri, momente artistice, dar și surprize.

Acțiunea constă în discuții libere, ateliere de dezbatere, iar animatorii vor fi elevi ai Colegiului Național „Lucian Blaga”, secondati de profesorii de religie, de Preot Alin Matei și de alți membri ai Asociatiei. Întâlnirea are ca scop cunoașterea modalităților de petrecere a timpului liber prezentate de adolescenți, modalități pe care Asociația „Protinerețe” intenționează să le fructifice în organizarea diverselor acțiuni dedicate adolescenților, mai ales în perioada vacanțelor. Ziua se va încheia cu un recital Nick Iosub.

Evenimentul este parte din proiectul „Ai timp? Profită!” și este organizat de Asociația „Protinerețe” și Arhiepiscopia Ortodoxă Alba Iulia, în parteneriat cu Primăria Municipiului Sebeș și Colegiul Național „Lucian Blaga”.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.