sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Sâmbătă, 17 decembrie: MOȘ CRĂCIUN sosește în Parcul Primăriei din Sebeș. CONCERT EXTRAORDINAR DE COLINDE cu trupa pop-opera DISTINTO

Sâmbătă, 17 decembrie: MOȘ CRĂCIUN sosește în Parcul Primăriei din Sebeș. CONCERT EXTRAORDINAR DE COLINDE cu trupa pop-opera DISTINTO

Publicat în 14.12.2016 la ora 18:01

Primăria Municipiului Sebeș are plăcerea de a vă invita, sâmbătă, 17 decembrie 2016, începând cu ora 17.00, în Parcul Primăriei, la întâlnirea cu Moș Crăciun, care va fi întâmpinat cu un concert extraordinar de colinde în aer liber.

Moș Crăciun va fi însoțit de două Crăciunițe vesele și împreună vor împărți dulciuri tuturor copiilor care vor fi prezenți la întâlnire. De asemenea, pe scena montată în parc, se vor afla colindători dintre cei mai vestiți, pentru a colora atmosfera cu cele mai frumoase cântece de iarnă și pentru a le oferi celor prezenți bucuria colindului străbun.

•••

Programul zilei de 17 decembrie este următorul:

Ora 17.00 – întâlnirea cu Moș Crăciun;

Program special pentru copii oferit de animatorii asociației Ping și Pong.

La scena montată în parc, vor susține un program artistic:

Trupa pop-opera DISTINTO”

Denisa Bărbat

Alina Secășean

Maria Filimon

Cătălin Hașa

Dorina Nariță

Gino

Formația Our Band

•••

Cu siguranță, cei care vor vizita micul târg de Crăciun de la Sebeș vor avea parte de multe alte surprize, iar primarul Municipiului Sebeș, domnul Dorin Nistor, își exprimă speranța că acest eveniment va deveni o frumoasă tradiție pentru Sebeș. Primăria își propune ca, în fiecare an de acum înainte, Târgul de Crăciun să fie un prilej de bucurie pentru toți locuitorii orașului și să aducă un strop din magia și generozitatea sărbătorilor de iarnă.

Transmitem mulţumiri tuturor partenerilor care ne sunt alături în organizarea evenimentelor prilejuite de sărbătorile de iarnă, precum şi cetăţenilor comunităţii noastre pentru prezenţa la evenimente.

Sărbătorile de iarnă ne oferă fericita ocazie de a adresa tuturor urările noastre sincere de sănătate, armonie şi belşug. Fie ca lumina Crăciunului să ne însoţească, pentru a regăsi împreună frumuseţea tradiţiilor româneşti.

Sărbători fericite, tuturor!

Compartimentul Relaţii Publice şi Comunicare,
Primăria Municipiului Sebeş

Sâmbătă, 17 decembrie: MOȘ CRĂCIUN sosește în Parcul Primăriei din Sebeș. CONCERT EXTRAORDINAR DE COLINDE cu trupa pop-opera DISTINTO
5 (100%) 2 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.