sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Sâmbătă, 17 decembrie 2016: Concert de colinde și cadouri de la Moș pentru cei mici, în Târgul de Crăciun de la Sebeș

Sâmbătă, 17 decembrie 2016: Concert de colinde și cadouri de la Moș pentru cei mici, în Târgul de Crăciun de la Sebeș

Publicat în 13.12.2016 la ora 20:06

Micuțul Târg de Crăciun de la Sebeș atrage vizitatorii ca un magnet aproape în fiecare seară, iar centrul municipiului a prins viață și trăiește, în decorul luminilor colorate și al brazilor împodobiți, puțin din magia unor sărbători de iarnă pe care autoritățile le-au dedicat comunității locale.

Deși intențiile declarate de noua administrație locală au fost de a da o față nouă iluminatului ornamental de sărbători, obținând girul consiliului local pentru un buget generos de circa 200.000 euro, potrivit reprezentantilor primăriei au fost cheltuiți in jur de 130.000 de lei, deoarece nu au existat firme capabile să răspundă exigențelor din documentația tehnică.

Patinoarul artificial cu intrare liberă, care va fi disponibil până la mijlocul lunii februarie, este vedeta parcului de distracții, atrăgând în special copiii, dar și însoțitorii adulți care se bucură de muzica de calitate, ce se face auzită până seara în jurul orei 22.00, când pleacă spre casă ultimii ”clienți”.

O surpriză anunțată pentru cei mai mici locuitori ai Sebeșului este venirea lui Moș Crăciun, despre care am aflat că va sosi sâmbătă, 17 decembrie, în Parcul Primăriei, în jurul orei 17.00, însoțit de două Crăciunițe, care vor împărți pachețele cu dulciuri tuturor copiilor.

”Copiii vor primi dulciuri și o carte poștală ilustrată cu imagini simbolice din Sebeș. Vrem ca locuitorii să redescopere Sebeșul frumos și să se bucure de orașul care trăiește prin ei”, au precizat reprezentanții primăriei.

Vestea privind venirea Moșului a ajuns și la colindători din cei mai aleși. Trupa pop-opera Distinto va oferi un recital de excepție pe scena montată în aer liber. Din programul artistic vor mai face parte: Denisa Bărbat, Alina Secășean, Maria Filimon, Cătălin Hașa, Dorina Nariță, căci ce ar fi Crăciunul fără colindul românesc și fără colindătorii în straiul popular autentic. Vor mai concerta Gino și Our Band, iar prezentarea momentelor artistice va fi asigurată de Andreea Bogdan.

Primăria Sebeș își propune ca, în fiecare an de acum înainte, Târgul de Crăciun să fie un prilej de bucurie pentru toți locuitorii orașului și să aducă un strop din magia și generozitatea sărbătorilor de iarnă.

Primarul Dorin Nistor a declarat că în viitor își dorește alături mai mulți parteneri pentru organizarea acestui gen de evenimente, de la companii private, la organizații non guvernamentale, școli, instituții.

Sâmbătă, 17 decembrie 2016: Concert de colinde și cadouri de la Moș pentru cei mici, în Târgul de Crăciun de la Sebeș
5 (100%) 1 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.