sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » Sâmbătă, 14 septembrie: Oktoberfest 2019 – la Domeniile Martinutzi, din Vințu de Jos

Sâmbătă, 14 septembrie: Oktoberfest 2019 – la Domeniile Martinutzi, din Vințu de Jos

Publicat în 11.09.2019 la ora 21:51

Împătimiții distracției încep să părăsească birouri, sedii, fabrici, case și terase și se îndreaptă în număr mare către Valea Vințului, la cheful neamțului.

Cei care au participat la ultima ediție își amintesc cu siguranță câteva performanțe absolute: nu s-a găsit niciun vegetarian pe liste, dar s-a născut un club al grătarienilor, după 10 beri ”medium rare” a devenit maximum fun si pe nimeni nu prea a mai interesat nimic. Dacă reușiți să vă rupeți ceva timp din lumea virtuală, alegeți o petrecere reală, în care berea curge neîntrerupt, iar distracția nu se oprește până a doua zi.

A patra ediție Oktoberfest, ”cheful paralel” cu cel mai mare eveniment popular care încinge la fiecare început de toamnă Germania, se trăiește cel mai bine și mai intens la Domeniile Martinutzi, aproape de Alba Iulia. Ce au ei și n-avem noi?

Nicio diferență! Absolut tot, ambianța, meniu sau decor sunt aduse pe filiera Bavareză, proaspăt și nelimitat: wursti, bere, grătare, butoaie, halbe și pahare.Simplu ca eins, zwei, drei, tu doar ia-ti bilet si hai!

La Oktoberfest Martinutzi. ai totul inclus , alles inklusive.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.