sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Administrație » S-a lansat licitația pentru atibuirea contractului de reabilitare a clădirii dispensarului medical din cartierul Mihail Kogălniceanu

S-a lansat licitația pentru atibuirea contractului de reabilitare a clădirii dispensarului medical din cartierul Mihail Kogălniceanu

Publicat în 20.06.2019 la ora 13:32

Administrația locală din Sebeș a lansat procedura de licitație pentru reabilitarea clădirii dispensarului medical situat în cartierul Mihail Kogălniceanu. Bugetul total a fost estimat la circa 2.100.000 lei, iar ofertele pot fi depuse până la data de 1 iulie 2019.

Spațiile dispensarului urmează a fi optimizate prin creșterea numărului de cabinete medicale (actualmente 7, vor fi funcționale 9 cabinete la finalizarea proiectului de reabilitare) și prin calitatea spațiilor oferite pacienților, dar și medicilor.

La parter, vor fi amenajate 4 cabinete medicale, fiecare cu sală de tratament și grup sanitar, vor fi îmbunătățite spațiile comune, vor fi amenajate toalete, inclusiv pentru persoane cu dizabilități.

La etaj, vor fi funcționale, în viitor, 5 cabinete medicale cu sală de tratament, grup sanitar și spații de deservire care să răspundă nevoilor medicilor de familie.

Accesul la etaj se va realiza printr-un sistem adaptat persoanelor cu dizabilități.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.