sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » S-a încheiat cea de-a doua ediție a Bibliotecii de Vacanță, de la Sebeș

S-a încheiat cea de-a doua ediție a Bibliotecii de Vacanță, de la Sebeș

Publicat în 20.07.2018 la ora 21:28

Aflat la cea de-a doua ediție, programul „BIBLIOTECA DE VACANȚĂ”, inițiat de Biblioteca Municipală din cadrul Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, cu sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local al Municipiului Sebeș, a oferit copiilor posibilitatea de a-și petrece timpul liber într-un mod plăcut, relaxant și educativ, la ateliere de lectură, creație și film, în perioada 3-20 iulie 2018. Și în acest an, programul s-a bucurat de mare succes, peste o sută de copii înscriși alegând biblioteca în perioada estivală.

Copiii au avut alături o echipă frumoasă de biblio-voluntari dedicați și inimoși: Helgiu Mara, Răcnea Cristina, Limbean Paula – eleve ale Colegiului Național „Lucian Blaga” Sebeș, Dumitraș Sofia, Arsin Timea, Avădăni Larisa, Pitea Alexandra, Sporiș Daria, Săliștean Andreea, Narcisa Bungărzan – studentă practicantă a Universității „1 Decembrie 1918″ din Alba Iulia și mai mulți părinți și bunici, care ne-au sprijinit în realizarea activităților propuse.

La festivitatea de încheiere a programului, copiii au fost felicitați de primarul Dorin Nistor și de viceprimarul Adrian Bogdan. Organizatorii le-au pregătit celor mai mici cititori surprize inedite, oferindu-le un și program artistic cu Alexandra și Adrian Pamfilie. Toți copiii au primit diplome de participare la „Biblioteca de vacanță”, dulciuri și înghețata oferită de sponsorul SC Alpin 57 Lux SRL Sebeș.

Colectivul bibliotecii mulțumește tuturor pentru participarea, susținerea și încrederea acordată și vă așteptăm oricând, cu mare drag, la Biblioteca Municipală „Lucian Blaga” Sebeș!

Facebook 

Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.