sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Politică » Rusu Daniel, candidat din partea ALDE la Primăria Șpring, amendat cu o sumă uriașă pentru că a purtat un tricou cu sigla partidului

Rusu Daniel, candidat din partea ALDE la Primăria Șpring, amendat cu o sumă uriașă pentru că a purtat un tricou cu sigla partidului

Publicat în 24.05.2016 la ora 9:29
   

Daniel-Rusu-Primar-Spring-ALDEPrimarul comunei Șpring, Rusu Daniel, candidat din partea ALDE pentru un nou mandat, a aflat, recent, că va fi amendat de BEJ cu o sumă cuprinsă între 10.000 și 50.000 de lei pentru că a purtat, el și echipa sa, tricouri cu inscripția ALDE.

Acesta a spus că a fost înștiințat neoficial despre amenda pe care o va primi și o va contesta în instanță. Rusu Daniel și-a atenționat colegii de partid să nu mai utilizeze materiale cu inscripții electorale pentru a nu fi amendați.

”Atenție!!!! Rog toate persoanele din staful ALDE Șpring care au primit materiale rechizitorii tip tricou alb cu inscriptia ALDE să nu le poarte în perioada campaniei electorale pentru că pot avea soarta mea și pot fi amendati cu sume cuprinse între 10000-50000 lei”, a scris Daniel Rusu pe Facebook.

Acesta a precizat pentru că a achiziționat materiale cu inscripții electorale înainte de campania electorală după ce a plecat de la PNL la ALDE pentru a-și promova noua formațiune pe care o reprezintă.

Rusu a spus că nu a știut de modificarea legii care a survenit înainte de această campanie electorală. El opinează că sesizarea a fost făcută de Iulia Stănilă (candidat din partea PNL la Primăria Șpring) sau de tatăl acesteia.

”Sesizarea a fost facută de ”neinfricata” candidată la primaria Spring, Stanilă Iulia. Felicitari PNL… felicitări Iulia Stănilă… felicitari Ion Ghenescu! Atâta știți să faceti… doar rau!!! Asa să vă ajute Dumnezeu. Ați luat pâinea de la gura a doua fetite!!! Felicitări!”, a mia scris Daniel Rusu pe Facebook.

Daniel Rusu se află la al treilea mandat consecutiv.

Facebook 

Comentarii

3 Comentarii la Rusu Daniel, candidat din partea ALDE la Primăria Șpring, amendat cu o sumă uriașă pentru că a purtat un tricou cu sigla partidului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.