sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » Rupere de nori în comuna Pianu. Un autoturism a fost luat de torentele formate

Rupere de nori în comuna Pianu. Un autoturism a fost luat de torentele formate

Publicat în 22.06.2018 la ora 16:57

Ploaia torențială căzută, în această dupamiază a făcut prăpăd la Pianu unde mai multe curți au fost inundate și o mare parte din culturi au fost distruse, de apele revărsate. Torentele au luat chiar și un autoturism, oamenii postând filmări pe rețelele de socializare.

Ca urmare a precipitaţiilor înregistrate, a celor prognozate şi propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale COTELOR DE ATENŢIE pe râurile mici din bazinele hidrografice: afluenții Mureșului aferenți sectorului aval S.H. Sânpaul – amonte confluență cu râul Târnava, județele Mureș, Cluj și Alba.

Avertizarea este valabilă până la ora 22.00. Se impune urmărirea evoluţiei situaţiei hidrometeorologice în conformitate cu „Regulamentul privind gestionarea situaţiilor de urgenţă generate de inundaţii, fenomene meteorologice periculoase, accidente la construcţii hidrotehnice, poluări accidentale pe cursurile de apă şi poluări marine în zona costieră”, se precizează îmtr-un comunicat inhga.ro.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.