sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Politică » Romii îl vor candidat la Primăria Sebeş pe viceprimarul Adrian Bogdan

Romii îl vor candidat la Primăria Sebeş pe viceprimarul Adrian Bogdan

Publicat în 02.03.2016 la ora 22:24

Romii îl vor candidat la Primăria Sebeş pe viceprimarul Adrian Bogdan

Pregătindu-se pentru acest an electoral, romii din municipiul Sebeş fac apel la cetăţenii localităţii să înţeleagă că ei îşi aleg primarul, nu cei 3 candidaţi PNL la funcţia de primar.

romi

„Noi, romii, suntem alături de viceprimarul Adrian Bogdan, sebeşeanul nostru, care alături de viitorul viceprimar va pune municipiul pe picioare. Noi îl rugăm să se delimiteze de cei câţiva romi care sunt certaţi cu munca! Dintre toţi cei care îşi vor depune candidatura la Primăria municipiului Sebeş, ne dorim ca bunul Dumnezeu să ne ajute şi actualul viceprimar să fie câştigător. Mai sunt încă vreo câţiva candidaţi la primărie, dar noi, romii, suntem alături de Adrian Bogdan. Noi, romii din Sebeş, îi rugăm pe primarul Alexandru Dăncilă şi pe viceprimarul Adrian Bogdan să ne ajute, astfel ca străzile din cartierul romilor să fie acoperite cu balast, pentru că nu mai putem circula pe-aici din cauza gropilor!

Ca preşedinte al cartierului romilor a propus pe Constantin Avram. El a fost aprobat de Consiliul director şi va colabora cu preşedintele Partidei Romilor şi cu Consiliul director”, ne-a declarat Petru Ilie.

Facebook 

Romii îl vor candidat la Primăria Sebeş pe viceprimarul Adrian Bogdan
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.