sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Romi Dragosin desemnat drept candidatul PSD la Primăria Sebeș

Romi Dragosin desemnat drept candidatul PSD la Primăria Sebeș

Publicat în 27.03.2016 la ora 21:40

romi-dragosin-hidroelectrica-sebesRomi Dragosin, actualmente directorul Hidroelectrica Sebeș, a fost desemnat, recent, candidatul PSD pentru Primăria municipiului Sebeș, în cadrul unei întâlniri la care au participat președintele executiv al PSD, Valeriu Zgonea, europarlamentarul Victor Negrescu și președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu.

Decizia este, pentru unii, surprinzătoare, deoarece Valeriu Zgonea l-a lăudat necontenit pe actualul primar, Alexandru Dăncilă, pentru atragerea investițiilor, context în care a spus că singura bucurie a albaiulienilor, unde nu ar exista investiții, este că ne vizitează cineva și că o dată pe an, cu ocazia Zilei Naționale a României, politicienii vin, aici, ”să celebreze ceva”.

În lumina declarațiilor făcute de președintele Camerei Deputaților nu ne-a rămas decât să credem că un astfel de primar va candida și pentru al doilea mandat.

Surse politice din interiorul PSD susțin că Romi Dragosin va fi susținut de actualul primar, Alexandru Dăncilă.

Social-democratul Romi Dragosin s-a născut la Sebeş, are 55 de ani şi este cunoscut de localnici ca având peste 30 de ani de activitate în domeniul ingineriei, ocupând de-a lungul timpului diferite funcţii.

Romi Dragosin a fost consilier local al municipiului Sebeş, iar în prezent este consilier judeţean.

Acesta e preşedintele cu vechime al PSD Sebeş şi s-a implicat deopotrivă în acţiuni menite să sprijine România pe plan european, alături de europarlamentarul Victor Negrescu.

Printre contracandidații săi se numără Dorin Nistor (PNL), Gheorghe Feneșer (ALDE) sau Viorel Coman (PMP).

PSD Alba și-a stabilit candidații în majoritatea orașelor, deputatul Călin Potor urmând să fie anunțat pentru Alba Iulia, curând, în cadrul unei conferințe de presă.

Romi Dragosin desemnat drept candidatul PSD la Primăria Sebeș
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.