sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Economie » Romaqua Grup, producătorul Borsec şi Albacher, a cumpărat peste 70.000 mp de teren lângă fabrica de bere din Lancrăm

Romaqua Grup, producătorul Borsec şi Albacher, a cumpărat peste 70.000 mp de teren lângă fabrica de bere din Lancrăm

Publicat în 23.09.2017 la ora 16:50

Romaqua Group, cel mai mare îmbuteliator de apă minerală de pe plan local şi unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa berii, a decis să achiziționeze circa 71.000 de metri pătraţi de teren în localitatea Lancrăm, acolo unde se află şi fabrica de bere Albacher, se arată într-un document din Monitorul Oficial.

Pentru acest teren, Romaqua a bătut palma cu Baiersdorf Christof Heinrich Wilhelm pentru circa 160.000 de euro. Decizia vine în condiţiile în care anterior Romaqua Group a luat decizia de a cum­păra drumurile de acces către Par­cul Industrial Sebeş, după ce Primă­ria Sebeş a fost obligată să le retro­cedeze, conform unui document din Monitorul Oficial. Persoana căreia i-au fost retrocedate terenurile este Baiers-dorf Christof Heinrich Wilhelm, iar Romaqua intenţiona să le cumpere cu 1,5-2,5 euro pe metru pătrat. Pentru cei 71.000 mp, Romaqua a plătit circa 2,2 euro pe metru pătrat, conform cal­culelor ZF.

Sursa: zf.ro

Facebook 

Acest articol a fost citit de 423 ori

Romaqua Grup, producătorul Borsec şi Albacher, a cumpărat peste 70.000 mp de teren lângă fabrica de bere din Lancrăm
5 (100%) 3 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.