sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Administrație » Revelionul Pensionarilor 2013 sau proiectul social “Un zâmbet, o bătrâneţe liniştită”, pe ordinea de zi a CL Sebeş

Revelionul Pensionarilor 2013 sau proiectul social “Un zâmbet, o bătrâneţe liniştită”, pe ordinea de zi a CL Sebeş

Publicat în 15.12.2012 la ora 17:10

Astăzi, la Primăria Sebeş are loc şedinţa publică extraordinară a Consiliului Local al municipiului Sebeş, cu următorul proiect al ordinii de zi:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii prin licitaţie publică deschisă a unui spaţiu în suprafaţă de 5,00 mp. pentru comercializare produse alimentare , situat în incinta Şcolii Gimnaziale nr. 2 Sebeş.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii, prin licitaţie publică deschisă de către Şcoala Gimnazială Petreşti a unei încăperi în suprafaţă de 15,75 mp. din incinta Şcolii Gimnaziale Petreşti, pentru comercializarea de produse alimentare.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea organizării activităţii socio – culturale „Revelionul Pensionarilor 2013″.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului social “UN ZÂMBET, O BĂTRÂNEŢE LINIŞTITĂ”.

5. Proiect de hotărâre privind modificarea HCL nr.289/2011 privind aprobarea situaţiilor deosebite in care se pot acorda ajutoare de urgenţă.

6. Proiect de hotărâre privind stabilirea domeniilor serviciilor publice şi a locurilor în care contravenienţii persoane fizice, vor presta activităţi în folosul comunităţii.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea avizului prealabil de oportunitate „Exploatare agregate – groapa de împrumut – Ruzga 2, Municipiul Sebeş, judeţul Alba „.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea avizului prealabil de oportunitate şi a documentaţiei P.U.Z. „AMENAJARE IAZ PISCICOL” extravilan Municipiul Sebeş .

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.