sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » Razie a polițiștilor în târgurul de animale şi mărfuri din Vinţu de Jos

Razie a polițiștilor în târgurul de animale şi mărfuri din Vinţu de Jos

Publicat în 14.02.2013 la ora 12:57

Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean Jandarmi Alba au acţionat pentru menţinerea climatului de siguranţă civică şi prevenirea incidentelor negative, cu ocazia târgului de animale şi mărfuri ce s-a desfășurat pe raza comunei.

 

Poliţiştii şi jandarmii angrenaţi în această acţiune, au verificat 77 de autovehicule şi au aplicat 23 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 4.650 lei. Cu ocazia acţiunii poliţiştii l-au identificat pe principalul suspect de comiterea unui furt în legătură cu care au fost sesizaţi în luna septembrie 2011.

Acesta este C.C, de 28 de ani, din Călan, judeţul Hunedoara, care la data de 12 septembrie 2011, a sustras dintr-un imobil de pe raza comunei Blandiana mai multe scule folosite în construcţii, în valoare totală de 4.000 de lei. Cu ocazia cercetărilor s-a reuşit recuperarea în proporţie de 20% a prejudiciului.

Faţă de C.C. au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii sale activităţi infracționale şi recuperarea integrală a prejudiciului.

FOTO: ARHIVĂ

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.