sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Politică » Radu Cristian: Primarul Dorin Nistor își face campanie pe seama ajutoarelor sociale?

Radu Cristian: Primarul Dorin Nistor își face campanie pe seama ajutoarelor sociale?

Publicat în 11.01.2019 la ora 8:37

Primarul Dorin Nistor își face campanie pe seama ajutoarelor sociale?!!!

Asta se vede pe tichetele de ajutor pentru pensionarii cu venituri mici, în care primarul fără niciun fel de reținere și-a trecut numele pe ele ca și cum banii i-ar fi scos din propriul buzunar.

Pentru corecta informare a opiniei publice, Consiliul Local Sebeș a aprobat alocarea unei sume pentru Sărbători persoanelor a căror pensie era mai mică de 1000 de lei. O decizie cu care am fost toți de acord și pe care o susținem.

Solidaritatea unei comunități e cea mai importantă. Iar astfel de acțiuni sunt mai mult decât binevenite. Numai că nu antamate în nume personal.

Pe aceste tichete nu era nevoie să fie trecut niciun nume, nici măcar numele Primăriei sau a Consiliului Local, pentru că aici sunt banii oamenilor din Sebeș, care plătesc taxe și impozite. Eventual numele lor ar fi trebuit să apară. Nu cel al vremelnicului primar care își face astfel campanie electorală pe bani publici.

Este trist și dezamăgitor să vezi cum un om ales să gestioneze binele public, fără vreo urmă de interes personal, se dedă la practici neortodoxe. Așa arată un primar liberal, domnule primar? Așa se comportă un primar de dreapta?

Radu Cristian, consilier local

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.