sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Politică » Radu Cristian: „Pentru noua majoritate vom fi Vlad Țepeș. Ne-am pus în telefon numărul de la DNA”

Radu Cristian: „Pentru noua majoritate vom fi Vlad Țepeș. Ne-am pus în telefon numărul de la DNA”

Publicat în 23.06.2016 la ora 16:43

radu-cristian-constituire-cl-sebes-iun-2016Consilierul local al municipiului Sebeș, din partea PRU, Radu Cristian, a scris, joi, pe contul său de Facebook, după ce a pierdut alegerile pentru funcția de viceprimar, în fața liberalului Adrian Bogdan, care a obținut cu un singur vot mai mult, că ”un băiat verzui a trădat”, iar pentru noua majoritate a Consiliului Local vor fi ”Vlad Țepeș”.

Cristian ar fi obținut nouă voturi fiind propus și susținut de PSD, PRU și ALDE. Acesta menționează că el și prietenii lui din consiliul local Sebeș sunt oameni curați, vor face rânduială ca la sași și vor denunța ”orice mizerie sau contract păgubos ce l-ar putea face noua majoritate”. El mai precizează că ei au deja în agenda telefonului numărul Direcției Naționale Anticorupție (DNA).

”Uneori lucrurile nu se intampla asa cum am sperat. Fie ca sunt cazuri obiective, de forta majora, fie ca apar situatii in care interesul personal si subiectiv al unora devine obstacol. In zilele trecute, am consolidat o majoritate de consilieri locali, 10 in total, pentru impunerea viceprimarului. Consilierii de la PRU, PSD, ALDE si Partidul Verde. Din pacate, un baiat verzui a tradat. In ultimul moment. Chiar inainte de vot, ne-a asigurat ca aceasta alianta e una stabila. Numai ca puterea cuvantului dat, la unii, e prea mica. Dezamagitor. Si asa s-a constituit noua majoritate surprinzatoare dar mincinoasa si bazata pe tradare. Invatam din aceste lectii. Dar nu le uitam. E doar o etapa. Lupta noastra dreapta pentru Sebes continua. Eu si prietenii mei ne vom face treaba in Consiliul Local pentru ca suntem OAMENI CURATI ca si voi. Va multumesc pentru increderea voastra. Noi vom fi adevaratii vostri reprezentanti. Fiti siguri ca vom FACE RANDUIALA CA LA SASI. Iar pentru noua majoritate din Consiliul Local vom fi Vlad Tepes! Vom lupta pentru fiecare proiect bun al oamenilor si vom fi primii care vor denunta orice mizerie sau contract pagubos ce l-ar putea face noua majoritate. Ne-am pus deja in agenda telefonului numarul de la DNA!”, a scris Radu Cristian.

Facebook 

Radu Cristian: „Pentru noua majoritate vom fi Vlad Țepeș. Ne-am pus în telefon numărul de la DNA”
3 (60%) 4 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.