sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Politică » Radu Cristian, consilier local PRU: „Cer Primăriei și CL Sebeș să ia o poziție oficială față de acțiunea prin care SC Kronospan a chemat în instanță cinci protestatari de la mitingurile antipoluare”

Radu Cristian, consilier local PRU: „Cer Primăriei și CL Sebeș să ia o poziție oficială față de acțiunea prin care SC Kronospan a chemat în instanță cinci protestatari de la mitingurile antipoluare”

Publicat în 26.09.2016 la ora 17:40

radu-cristian-constituire-cl-sebes-iun-2016Consilierul local din partea PRU, Radu Cristian, solicită Primăriei și CL Sebeș să ia o poziție oficială față de acțiunea prin care SC Kronospan a chemat în instanță cinci protestatari de la mitingurile antipoluare. De asemenea, în Sebeș s-a deschis o listă de semnături ale cetățenilor care sunt de acord să se organizeze noi proteste, în cazul în care procesul nu va fi oprit.

”Oameni buni ai municipiului Sebeș, Sunt Radu Cristian, consilier local în municipiul Sebeș și alături de colegii mei vrem să vă supunem atenției o situație delicată prin care trec niște concitadini de-ai noștri de aproape 2 ani. Mai mulți reprezentanți ai societății civile din Sebeș își exprimă indignarea și revolta față de acțiunea societății Kronoșpan Sebeș de a chema în instanță cinci protestatari, 3 membri ai ong-urilor cu activitate pe linia protecției mediului: Cristian Oneț, Ioan Căldare, Ana Hațegan, si 2 simpli cetateni participanti la mitingurile antipoluare Răzvan Hudrea și Daniel Voic. Așa cum ne-au mărturisit cei în cauză, ei nu au făcut altceva decât să susțină prin mijloace proprii dreptul sebeșenilor si dreptul lor de a inspira un aer curat. Ei nu au o problemă personală cu agentul economic amintit dar se opun ferm poluării, si se pare ca, agentul economic are o problema personala cu ei dovada prelungirea si tergiversarea acestor procese intentate chiar de agentul economic. Tocmai din acest motiv, solicităm Primăriei și Consiliului Local Sebeș o luare de pozitie ferma pantru aceasta situatie. Am fost mandatați prin vot să reprezentăm interesele tuturor cetățenilor municipiului. Nu putem fugi de responsabilitate. E timpul să discutăm deschis despre toate aceste probleme, fără patimă, decent și aplicat. Soluția este dialogul. Asta înseamnă o democrație reală. La fel cum ar fi și inițierea unor dezbateri publice pe această temă”, spune Radu Cristian.

Radu Cristian, consilier local PRU: „Cer Primăriei și CL Sebeș să ia o poziție oficială față de acțiunea prin care SC Kronospan a chemat în instanță cinci protestatari de la mitingurile antipoluare”
5 (100%) 3 votes

Comentarii

Un Comentariu la Radu Cristian, consilier local PRU: „Cer Primăriei și CL Sebeș să ia o poziție oficială față de acțiunea prin care SC Kronospan a chemat în instanță cinci protestatari de la mitingurile antipoluare”

  1. Anonim Răspunde

    27.09.2016 la 0:04

    Dar tu ce propuneri ai ? Ca esti priceput doar la aruncat mortul peste gard din cate vedem. Zero substanta. Ca si tu esti consilier parca, sa auzim concret, ce ar trebui sa faca primaria????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.