sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Politică » Radu Cristian, consilier local: „Primarul Dorin Nistor dă 42.000 de euro din banii sebeșenilor pe o mașină de teren”

Radu Cristian, consilier local: „Primarul Dorin Nistor dă 42.000 de euro din banii sebeșenilor pe o mașină de teren”

Publicat în 08.11.2018 la ora 14:26

Primarul Sebeșului cheltuie banii publici pe o maşină luxoasă de teren. Ultima sa ispravă este achiziționarea unei mașini de teren care costă nu mai puțin de 42.000 de euro, mai exact 192.000 de lei. Și omul se și laudă cu asta, pe o rețea de socializare, prezentând achiziția mașinii cu preț piperat, ca pe o mare realizare a administrației publice locale.

„Parcul auto al Municipiului Sebeş a fost completat cu achiziţia unui buldo-excavator şi a unei autoutilitare… Autoutilitara Volkswagen Amarok (Euro 6) este destinată asigurării funcţionalităţii compartimentelor care monitorizează diversele lucrări de de investiţii ale unităţii administrativ teritoriale, putând asigura transportul de diverse materiale (semne de circulaţie, instrumente de măsură, papetărie etc) şi facilitând accesul în condiţii de vreme nefavorabilă în zone cum ar fi drumurile agricole, şantierele în lucru, zone neasfaltate, având o gardă mai mare de la sol şi tracţiune integrală”, a scris primarul Dorin Nistor pe pagina sa de facebook.

Dorin Nistor a uitat să menţioneze preţul exorbitant plătit din banii contribuabililor pentru această maşină, care depăşeşete cu mult limita decenţei şi a bunului simţ în cheltuirea banului public. Din descrierea făcută de distinsul primar, nevoile curente nu impuneau o sumă atât de mare pentru achiziţionarea unei maşini de acest tip. Se putea recurge la variante mult mai ieftine şi mai eficiente şi avem exemple în acest sens. Dacă domnul primar ne-ar fi cerut părerea, i le-am fi putut oferi.

Sau ar fi putut foarte bine să mai organizeze un referendum consultativ în care să întrebe oamenii din Sebeş dacă sunt de acord să  dea banii lor atât de uşor pe o maşină extrem de scumpă. Stăm şi ne gândim că primarul Dorin Nistor n-a avut bani pentru acel autolaborator de monitorizare a calităţii aerului din Sebeş atât de necesar şi a organizat un referendum pentru asta. Acum, dimpotrivă. În mod serios şi legitim, nu credeţi că îi trataţi cam superficial pe sebeşeni, domnule primar Dorin Nistor?

Unii spun că primarul ar fi fost în weekend pe Valea Sebeşului, folosind în scopuri personale maşina proaspăt cumpărată cu banii comunităţii. Domnule primar, parcul auto al Sebeşului nu este herghelia nimănui iar dumneavoastră trebuie să daţi socoteală în faţa oamenilor cărora le-aţi cerut votul pentru achiziţiile luxoase pe care le faceţi cu banii publici!

Consilierul local,
Radu Cristian

Facebook 

Comentarii

2 Comentarii la Radu Cristian, consilier local: „Primarul Dorin Nistor dă 42.000 de euro din banii sebeșenilor pe o mașină de teren”

 1. un sebesan indignat Răspunde

  08.11.2018 la 14:32

  Pai drumul zilnic de la si pana la Alba Iulia, unde domiciliaza primarul, este epuizant… asa ca are nevoie de aceasta masina ca sa o ia direct pe aratura si peste dealuri ca sa nu mai piarda timpul in trafic ca oamenii de rand (pulimea in vocabularul pedelist).

  • adi g. Răspunde

   01.02.2019 la 15:49

   Bine ca stim,ca sa stim si cu cine nu mai votam data viitoare!! Avem super-masina de cafea, avem acum super-masina de teren pentru don premar, dar nu avem biblioteca , nu avem bazin de inot, nu avem , nu avem..bine ca are el! a muncit mult ca sa le aiba toate!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.