sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Administrație » Radu Cristian, consilier local: „Firme apropiate unora vin să efectueze lucrări în Sebeș, deși nu sunt din municipiu”

Radu Cristian, consilier local: „Firme apropiate unora vin să efectueze lucrări în Sebeș, deși nu sunt din municipiu”

Publicat în 06.09.2017 la ora 16:09

La primăria municipiului Sebeș nu există transparență a declarat astăzi, la Radio Unirea FM, consilierul local Radu Cristian. Achiziții  cu cântec, firme apropiate unora care vin să efectueze lucrări în Sebeș, deși nu sunt din municipiu.

 ”Este vorba despre cheltuieli care sfidează bunul simt. Nu sunt importante florile ci mai degrabă spitalul municipal . Am ajuns să cheltuim 300 de mii de euro doar pentru niște flori”, a declarat consilierul Radu Cristian, care a precizat că nici măcar ei, consilierii, nu sunt informați despre contractele ce vizează investițiile în Sebeș.
Radu Cristian : ”Și pentru noi, consilierii locali, este greu. Numai prin adrese putem obține aceste informații, cât a costat gazonul, cât a costat florile, nu există transparență, trebuie să facem conform legii adrese peste adrese și în termen de 30 de zile să primim răspunsurile. Nu este normal ca un primar să ascundă Consiliului Local, ales de cetățeni, anumite cheltuieli. Și doar prin aceste adrese să aflăm cât a costat.”

Acest articol a fost citit de 294 ori

Radu Cristian, consilier local: „Firme apropiate unora vin să efectueze lucrări în Sebeș, deși nu sunt din municipiu”
4.3 (85%) 4 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.