sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Administrație » Radu Cristian, consilier local: „Am cerut alocarea a 4 milioane de euro pentru spitalul municipal, să terminăm cu cârpelile. Însă la Sebeș sunt prioritare investiții care nu-și au rostul”

Radu Cristian, consilier local: „Am cerut alocarea a 4 milioane de euro pentru spitalul municipal, să terminăm cu cârpelile. Însă la Sebeș sunt prioritare investiții care nu-și au rostul”

Publicat în 06.09.2017 la ora 17:59

Consilierul local al municipiului Sebeș, Radu Cristian, a declarat, astăzi, într-o emisiune la Radio Unirea FM, că ar fi vrut ca cel puțin jumătate din bugetul municipiului pe anul 2017, să fie direcționat spre investiții în spital. ”Să terminăm cu cârpelile și chițibușurile”, spune acesta.

Consilierul local susține că la Sebeș se fac investiții care nu-și au rostul și sunt lucruri mai importante pentru municipalitate. Radu Cristian consideră că cea mai importantă lucrare ar fi fost reabilitarea și modernizarea spitalului.

”La începutul anului am avut 7 milioane de euro pentru investiții. Într-o ședință din consiliu am cerut ca jumătate, undeva la 3,5 – 4 milioane de euro, să meargă exclusiv pentru spitalul din Sebeș. Să terminăm cu cârpelile și chițibușurile.

 În ziua de astăzi, dacă avem o boală, în cel mai bun caz ajungem la Alba Iulia și în cel mai rău caz ajungem la Cluj-Napoca. Suntem și un oraș foarte poluat și la Sebeș din păcate nu există aparatură necesară, nu există spațiu modern, pentru ceea ce se întâmplă în oraș”, a spus Radu Cristian.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 761 ori

Radu Cristian, consilier local: „Am cerut alocarea a 4 milioane de euro pentru spitalul municipal, să terminăm cu cârpelile. Însă la Sebeș sunt prioritare investiții care nu-și au rostul”
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.