sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Promovarea bate la ușă: SCM Pitești – HC Alba Sebeș 22-30 (10-14)

Promovarea bate la ușă: SCM Pitești – HC Alba Sebeș 22-30 (10-14)

Publicat în 29.03.2015 la ora 14:43
   

scmunivpitestiHC Alba Sebeș s-a impus, fără probleme, în deplasarea de la Pitești, realizând ce-a de-a 16-a victorie consecutivă în Seria B a Diviziei A de handbal feminin, scor 30-22 (14-10) cu echipa locală SCM.

“Am jucat oscilant, cu momente bune, dar și altele mai puțin reușite, pentru că am ratat enorm de mult, adunându-se peste 25 de situații de sigur cu portarul”, a declarat antrenorul Seviștean Popa, ce s-a bazat și pe Cristina Predoi, interul stânga achiziționat recent de la Măgura Cisnădie.

Invincibilă în acest sezon echipa lui Seviștean Popa conduce ierarhia, cu maximum de puncte (48) și mai are nevoie de un succes, în runda următoare, acasă cu Național Rm. Vâlcea (26 aprilie) pentru a celebra promovarea matematică în Liga Națională de handbal feminin. “Au fost foarte multe ratări, dar am condus tot meciul. Am abordat partida prea relaxați, însă ne-am trezit pe final și ne-am distanțat”, a declarat Virgil Costea, președintele HC Alba Sebeș.

Au marcat: Oana Chirilă – 11 goluri (cea mai bună jucătoare de pe teren), Anișoara Marcu – 6, Lavinia Dobromir – 4, Adriana Tămaș – 3, Elena Pătulean – 3, Ana Ciolan – două, Bianca Bogdan – unul, au mai jucat Daniela Vălean, Stăncuța Guiu, Lenuța Mormeci – Alina Șorodoc, Cristina Predoi, Paula Hoha, Ioana Pătuleanu, Ana Maria Fleșeriu, Ana Maria Petean.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.