sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Administrație » Proiectele privind construcția a două noi baze sportive în Sebeș au fost depuse la Compania Naţională de Investiţii

Proiectele privind construcția a două noi baze sportive în Sebeș au fost depuse la Compania Naţională de Investiţii

Publicat în 13.09.2019 la ora 10:53

Administrația locală din Sebeș a depus la Compania Naţională de Investiţii (C.N.I.) două proiecte care vizează construirea unor baze sportive de tip 1 şi de tip 2 pe raza municipiului.

Baza sportivă de tip 1 va fi realizată pe terenul „Pielaru” unde, pe o suprafaţă totală de 31.000 mp, va fi construit un teren sportiv pentru fotbal cu dimensiuni omologate UEFA şi FRF, respectiv 105 m x 68 m, cu nocturnă şi tribune pentru 500 de spectatori. De asemenea, se va construi un teren sportiv de mici dimensiuni (20 m x 40 m) care va fi folosit pentru minifotbal, handbal, baschet, tenis. Vor fi construite o clădire pentru vestiare şi o clădire administrativă şi va fi amenajată o parcare pentru autovehicule şi autocare.

Baza sportivă de tip 2 va fi realizată în incinta Parcului Arini unde, pe o suprafaţă de 5000 mp, va fi construit un teren sportiv de mici dimensiuni (20 m x 40 m) care va fi folosit pentru minifotbal, handbal, baschet, tenis. Vor fi construite, de asemenea, o clădire pentru vestiare, o clădire administrativă şi va fi amenajată o parcare pentru autovehicule.

La ora actuală, Municipiul Sebeş şi localităţile aparţinătoare (Petreşti, Lancrăm, Răhău) nu beneficiază de o bază sportivă corespunzătoare. Această stare de fapt determină lipsa de motivaţie a tinerilor şi elevilor către activităţile sportive, precum şi imposibilitatea desfăşurării lecţiilor de educaţie fizică şi sport de către elevii ai căror şcoli nu deţin terenuri sau săli de sport.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.