sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » Proiecte în valoare de 7,7 milioane de lei la Gârbova, prin PNDL

Proiecte în valoare de 7,7 milioane de lei la Gârbova, prin PNDL

Publicat în 25.10.2017 la ora 17:00

Administrația locală din Gârbova se pregătește să implementeze două proiecte foarte importante pentru locuitorii comunei, proiecte declarate eligibile ce vor fi finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2017 – 2020.

Este vorba despre introducerea canalizării în satul Cărpiniș și modernizarea infrastructurii rutiere în comună. Cele două proiecte, în valoare totală de 7.711.548 de lei, se află în fază de avizare, după care contractele de finanțare vor fi semnate la Ministerul Dezvoltării.

Potrivit primarului din comuna Gârbova, proiectul privind introducerea sistemului de canalizare în localitatea Reciu are o valoare de 2.946.220 de lei și constă în înființarea unei rețele de 6 km care va fi conectată la stația de epurare de la Gârbova.

Momentan, singura localitate din comună care are și apă și canalizare este Gârbova. Al doilea proiect, în valoare de 4.765.328 de lei, prevede modernizarea a două drumuri comunale, DC 72 A, în lungime de 2,5 km, care leagă Gârbova de Poiana Sibiului, ș DC 50, în lungime de 2,1 km, de la Gârbova la Cărpiniș. Acest proiect mai prevede de asemenea modernizarea străzilor din satul Cărpiniș, unde trăiesc 240 de locuitori.

I. P.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.