sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Economie » Producătorul de mobilier pentru baie Savini Due din Sebeş a realizat o cifră de afaceri de 6,7 milioane de euro în primul trimestru, mai mare cu 23 % față de anul trecut

Producătorul de mobilier pentru baie Savini Due din Sebeş a realizat o cifră de afaceri de 6,7 milioane de euro în primul trimestru, mai mare cu 23 % față de anul trecut

Publicat în 01.05.2018 la ora 19:22

Producătorul de mobilier pentru baie Savini Due din Sebeş, controlat de omul de afaceri italian Piersante Savini, a avut în primul trimestru din 2018 o cifră de afaceri de 6,7 mil. euro, mai mult cu aproximativ 23% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut şi estimează că va încheia anul 2018 cu afaceri totale de 30 mil. euro, scrie ZF.ro. 

Compania a încheiat anul 2017 cu o cifră de afaceri de 25,7 mil. euro. Pe fondul optimizării producţiei, fabrica Savini Due din Sebeş a înregistrat anul trecut o creştere de 10-12% a capacităţii faţă de anul anterior, la 1.700 de metri cubi de mobilier şi capace pentru toaletă săptămânal. Exportul a reprezentat anul trecut peste 64% din totalul cifrei de afaceri a companiei, principalele pieţe externe fiind Italia, Ungaria, Bulgaria şi Grecia.

„La nivel european, pieţele pe care suntem prezenţi au evoluat diferit, însă, în general, am observat o creştere, în mod special pe piaţa internă. Aici s-a observat o creştere în cele mai multe sectoare, inclusiv în sectorul imobiliar. Vom continua în acest an să extindem prezenţa Savini Due pe pieţele Uniunii Europene“, a declarat pentru ZF Tran­silvania Piersante Savini, general manager al Savini Due.

Savini Due este unul dintre pilonii care susțin economia locală din Alba prin forța de muncă angajată și contribuțiile semnificative la bugetul local.

Italienii s-au implicat an de an în diferite probleme și necesități ale comunității din Alba, sprijinind Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia, centre pentru copii și asociații din județ.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.