sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Ştirea ta » Prin „grija” autorităților locale din Sebeș, în cartierul Kogălniceanu iepurașul este întâmpinat cu un Brad de Crăciun

Prin „grija” autorităților locale din Sebeș, în cartierul Kogălniceanu iepurașul este întâmpinat cu un Brad de Crăciun

Publicat în 18.04.2019 la ora 21:31

La finalul acestei săptâmâni este Paștele Catolic iar la finalul săptămânii viitoare cel Ortodox și conform unei tradiții care datează de sute de ani iepurașul le aduce copiilor, care au fost cuminți, cadouri. Însă cand acesta va ajunge în cartierul Kogălniceanu din Sebeș va fi întâmpinat de un Brad de Crăciun, care pe semne a fost uitat de autoritățile locale în parcul de joacă.

Referitor la această „anomalie” un cititor al sebesinfo.ro ne-a trimis următoarele rânduri: Provocare… Oare s-ar putea sesiza autoritatile locale responsabile, acum în prag de Paște, să vină si să ia Bradul de Craciun? Nu de alta dar deja vine iepurasul… și ar trebui să igienizam Sebeșul conform Campaniei de Ecologizare lansată tocmai de dânșii… Este o știre reală din cartierul Kogalniceanu al Sebeșului anului 2019”.

UPDATE: Bradul „uitat” a fost ridicat de către angajați ai primăriei Sebeș astăzi, 19 aprilie 2019, în jurul de ora 07.00. Cititorul care ne-a trimis știrea de mai sus ne-a scris următoarele rânduri: Buna dimineața. Doresc să vă transmit că s-a rezolvat problema cu bradul…. În această dimineață, în jurul orei șapte si un pic au venit șase bărbați și l-au luat. În numele locatarilor din zonă vreau să vă mulțumesc”.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.